Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преминаването ми от KTM LC4 620 SC SM 01` към KTM 660 SMC 03`

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Преминаването ми от KTM LC4 620 SC SM 01` към KTM 660 SMC 03`

На мен драмата за оффроуда ми е, че иска платформа. Не е като Балкана да е до нас (Сф.).

Браво на твоя човек!
    before: Kawasaki ZX10R 2009
    after: KTM 690 SMC R 2015

Коментар

И супермотото и ендурото доставят много удоволствие. Докато се снабдя с ендурови капли, без сериозни проблеми го карам в гората със супермото каплите. Ето няколко снимки от миналия понеделник.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150302_101508.jpg
Прегледи:1
Размер:216.7 КБ
ID:5646810Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150302_111454.jpg
Размер:158.3 КБ
ID:5646811Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image-322c27a66b617ba8e3b94992ed3e2150779088deead4ba7c0d1bb56ba27ae769-V.jpg
Размер:144.5 КБ
ID:5646812

Коментар

Падне ли малко дъжд/сняг карането става ама само по равно и то караш и само чакаш предната гума да хлъзне на някъде и да пуснеш крака....а имали съвсем малък баир- просто стоиш на място и въртиш.При мокро време на трева (полусликова задна гума) съм имал проблем с излизането от двора до шосето-имах едни 10метра нанагорно и слизах да бутам :Д

Коментар

Аз на есен мисля да купя някакви по-хард гуменетки за много лек офф. Нещо от сорта на Avon Distanzia. Когато е сухо ще може да се кара. Лошото е, че и различна екипировка трябва -> текстил.
          Последно редактирано от Mean; 09-03-15, 09:27.

Коментар

• Re: От: Преминаването ми от KTM LC4 620 SC SM 01` към KTM 660 SMC 03`

Първоначално публикуван от jorowr Преглед на мнение
            Докато се снабдя с ендурови капли, без сериозни проблеми го карам в гората със супермото каплите.
            Само така си мислиш... И аз бях със заблудата че и със 17-ките мога да карам извън пътя, но както писа Валентин, малко кал или мокра трева + наклон и заприличваш на бмв 3-ка с летни гуми през зимата

И все пак, според мен, ако искаш да караш по черно със 17-ките, най-добре се държат гуми за "дъжд"....от рода на DUNLOP Mutant.

Коментар

За 17' няма читава офроуд гума. Проверил съм. Имаш избор от Pirelli MT 60, Avon Distanzia и нещо от сорта на Conti TKC70, но това са все адвенчър гуми, не стават за кал и мокро. Със 17ките на сухо, макадам, черен път...нищо повече...не става за навлизане в гора.

Коментар

Офф хора, това може ли от 2-3седмици да уговоря дата за картинг писта Хасково и точно на този ден да вали....явно така е било писано.За сметка на това покрай Великденските празници врътнах близо 200км за 3 дена :Д Вече съм с новите краш тапи,които сложих за пистата.Няма снимки.Живи и здрави другата седмица съм пак към село и ще правя снимки тогава .

Коментар

За пистата смених и предния пиньон от 16 на 14.Преди 2 седмици всичките около 200км бяха само леки разходки и така и не разбрах на какво е способен мотора с 14-ката,даже се канех веднага да я сменя с 16-ката за този уикенд,защото на 5-та с съвсем малко отворена газ се движа с около 70/75км/ч,което е....недостатъчно.

Та....дойде и края на тази седмица,прибрах се при мотора,но навън беше 22градуса и перфектно слънце и някак си нямаше как точно сега да се занимавам със смяна на зъбчатки. :Д Нахлузих екипировката,налях бенз и газ навън.Беше време да покарам по стария ми любим маршрут с многото завои......няма да обяснявам много-отдавна не се бях забавлявал така.Въпреки,че топ спййда осезаемо падна на път със завой комбинацията 45/14 ПЪЛНИ ДУШАТА.Няма 3-та,4-та излизаш от завоя,заварях масура на дъно и си на 1 гума неусетно.Само на 5-та иска да стана прав и да помогна с предната вилка за да се изправи на задна....след 2 дена ЯКО каране съм на мнение,че ще прежаля омаляването на мотора на междуградски пътища за сметка на фън-фактора,когато караш мотора по засукани пътища,където нормално кола се движи с 30-40,а ти с 80-90+.

Неделя цяла сутрин се мъчих да му задържам кантара:

Коментар

Доста радикално е -2 отпред. Аз бих те посъветвал за -1 +2, по-балансирано е и като натоварване върху елементите. Аз лично ще мина на +2 отзад само.

Коментар

Идеята беше с 14-ката да карам на пистата и после пак да си върна 16 отпред.Сега обаче май за постоянно ще си остана с 14 ...

Коментар

Като си гледам старите снимки преди 2-3 години съм наблягал на карането.....

... а последните месеци май само на простотии наблягам,а трябва да раста с времето :Д

Коментар

Ех как обичам новите проекти по селата..особено когато са свързани с построяването на нови паркинги и велоалеи : )

П.С.Трите снимки са с кофти качество,защото са рязани от клип .На снимките се вижда и новите тапи и новите МЗ-задни степенки,защото старите се капаха....май трябва да кажа на гаджетата да отслабват

Последно редактирано от Valentin Krasimirov; 10-05-15, 23:38.

Коментар

Братле такива неща без ръкавици и по къси гащи не се правят, че много боли. Иначе е супер

Коментар

Попринцип ги правя по хубаво екипиран.Пък и тези кръгове ги правих на 1-ва с 15-20 така че и да бях прекалил със залягането едва ли щеше да е болка за умиране.

Ей сега до месец да мине сесията в университета и ще му слагам хенд-брейк спирачка на кормилото,че съботата се поотпуснах и единия път се зачуди предната гума да се връща ли на асвалта или да продължава нагоре :Д

Коментар

E, в такъв случай отиваш в посока стънт повече, отколкото супермото

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 190,092 в 13:50 на Вчера.

Зареждам...
                                X